Traduceri autorizate si legalizate in Bucuresti.
Cost traduceri autorizat si/sau legalizate
http://www.legalizatetraduceri.ro/preturi-traduceri.html

© 2013 Traduceri autorizate si legalizate in Bucuresti.
Compania noastra realizeaza traduceri autorizate din toate limbile de circulatie internationala, inclusiv legalizarea notariala a acestora. Reprezentam compania cu cea mai indelungata experienta in traduceri din Romania, fiind prezenti in Romania inca din 1991. Cei peste 20 de ani de experienta in traduceri scrise si interpretariat reprezinta o garantie a calitatii serviciilor noastre. Realizam, de asemenea, si serviciile conexe traducerilor : - apostilare cu Apostila Conventiei de la Haga - supralegalizari MAE - servicii de interpretariat consecutiv - servicii de interpretariat simultan

Prima traducere din lume(ce-i drept, neoficială) a fost o reclamă la mâncare. Este vorba despre traducerea unei picturi rupestre reprezentând un bizon. De atunci încoace, traducerile au adunat în jurul lor o serie de reguli care se pot dovedi într-o oarecare măsură îngrăditoare pentru realizarea lor.

De cele mai multe ori, traducerile se fac mai lungi în loc să păstreze originalul. Adevărul este că a scrie mai puțin este mai greu decât a scrie mai mult; în breasla traducătorilor, se vehiculează ideea conform căreia într-un fel sau altul, o traducere mai lungă are o valoare mai mare; totusi, dacă traducătorii ar înceta să fie atât de preocupați de ei înșiși, dacă nu ar mai fi atât de orientați către interior, și ar îndrepta atenția către consumator și către interesele lui, ar gasi noi resurse.

 

Estimare cost traduceri

Preturile per pagina de traducere se calculeaza conform standardului Uniunii Europene in vigoare (1500 caractere fara spatii).

Numele si prenumele dvs
Email
Telefonul dvs
Mesaj
Limba din care se face traducerea
Limba in care se realizeaza traducerea
Doriti traducere autorizata?
Doriti legalizarea traducerii?
Atasati fisierul de tradus
Alt fisier(daca exista)
Data la care doriti traducerea