Traduceri autorizate si legalizate in Bucuresti.
Traduceri legalizate franceza-romana si romana-franceza
http://www.legalizatetraduceri.ro/traducator-autorizat-franceza.html

© 2013 Traduceri autorizate si legalizate in Bucuresti.

In Romania, traducerile de limba franceza sunt supuse multor "abuzuri", adesea rezultand din acestea situatii amuzante. Neologisme si gafe de tot felul , prost intrebuintate, se gasesc la tot pasul. Asemenea traduceri isi pierd relevanta si impactul ori, chiar mai rau, pot ajunge sa anuleze scopul initial pentru care au fost concepute. Daca ii scrii cuiva o scrisoare, iar cel mai important lucru din acea scrisoare este tradus gresit, atunci ai pierdut timpul. Cand realizezi traducerea unei scrisori trebuie sa intelegi stilul autorului si sa il respecti. Daca traducatorul nu se gandeste la asta, cel care o va citi nu va simti nimic, cel mult va arunca o privire fugara..cu cat o traducere este mai atent realizata, cu atat cresc sansele ca ea sa fie citita.

 

 

De ce Albion Traduceri?

Toate traducerile pe care le realizam, in sau din limba franceza, isi au radacinile in experienta ; traducerile nu reprezinta doar aplicarea unor reguli "batute in cuie", ci sunt rezultanta unui proces de creatie.

Apeland la traducatorii nostri de limba franceza veti fi siguri ca beneficiati de cea mai buna calitate posibila. Mesajul nostru nu este doar cel al unui furnizor de servicii,pentru ca noi fabricam idei care stabilesc diferenta dintre o traducere utila si una complet nefolositoare. De asemenea, mesajul nostru nu sustine in vreun fel ideea de "cea mai ieftina traducere" . Noi suntem profesionisti adevarati si nu dorim sa ne complacem in a reteza aspecte foarte importante dintr-o traducere doar pentru a fi cea mai ieftina.

Nimeni,niciodata, nu va face parte dintre traducatorii nostri de limba franceza, daca nu este pasionat de traduceri . Este important sa fii bun,nu cel mai ieftin. Cea mai ieftina traducere este oferita de Google.

Nu este usor sa fii superior ca traducator intr-o piata suprasaturata, dar credem ca traducerile realizate de noi va vor oferi intotdeauna un avantaj competitiv. Chiar daca nu suntem unici in aceasta dorinta, suntem primii care au succes, primii care au deschis un birou de traduceri in Romania (1991) si prima companie din Romania care ofera un serviciu NON-STOP , 24/7 , de preluare a comenzilor.