Traduceri autorizate si legalizate engleza-romana, romana-engleza
Traducatori autorizati Engleza-romana | romana-engleza
http://www.legalizatetraduceri.ro/traducator-engleza-autorizat.html

© 2013 Traduceri autorizate si legalizate engleza-romana, romana-engleza

Dezvoltarea traducerilor de engleza

Traducatorii sunt din ce in ce mai informati si mai solicitati, ca urmare a accesului la informatie, facilitat de noile tehnologii. Tinand cont de conditiile economiei de piata moderne, clientii au devenit din ce in ce mai grabiti, viteza cu care sunt realizate traducerile devenind o valoare si un criteriu de selectie. Traducatorii se afla sub presiunea productivitatii si se supun ritmului pietelor financiare.

In fata acestor tendinte, traducatorii sunt obligati sa-si regandeasca modul de lucru; aceasta presupune o reinnoire tot mai frecventa a competentelor si invatarea unor noi tehnologii de traducere (romana-engleza sau viceversa)

Traducatorii biroului Albion evita abordarile stereotipe in privinta tehnicilor de traducere, majoritatea lucrarilor realizate incluzand mai multe etape, din care niciodata nu va lipsi creativitatea. Noi nu oferim doar simple traduceri, ci solutii comerciale complete, garantii de calitate si de continuitate in relatia de afaceri.

 

 

De ce Albion Traduceri?

Din anul 1991, de cand am pus bazele biroului nostru de traduceri, s-au schimbat multe lucruri. Internetul ocupa acum un loc important, chiar primordial in viata noastra de traducatori de limba engleza.

Inovatiile pe care se presupunea ca le vor aduce noile tehnologii prin programele de traducere automata din sau in engleza au generat un entuziasm periculos, multi traducatori bazandu-se exclusiv pe aceastea si uitand sa se mai perfectioneze.

Acest moment de cotitura al "productivitatii traducerilor automate" nu este atat de convingator,deoarece traducerile automate fara interventie umana pertinenta sunt la fel de periculoase ca zborul unui avion transoceanic de ultima generatie folosind doar pilotul automat.